NEW
Ceme online

Men det skjedde ikke i Jakarta

Hvordan barman trodde smerte for å klare asiatiske gull

canada goose jakker herre Swapna barman konkurrerte i to-dagers arrangementet med en tapet høyre kinn for å redusere smerte som skyldes tanninfeksjon, men fortsatte med å vinne gullmedaljen i kvinnens heptatlon. canada goose jakke canada goose jakker herre

canada goose norge IMAGE: Swapna barman samlet 6026 poeng, hennes karriere best, for å vinne gullmedaljen i kvinners heptatlon på asiatiske spill. Foto: Issei Kato / Reuters canada goose norge

Swapna barman kan ha blitt den første indiske heptatlete for å vinne et gull i asiatiske spill, men hun rues at hun ikke kunne oppnå sitt beste i noen av hendelsene, noe som gjorde konkurransen til en tett slutt.

canada goose victoria ‘Jeg kunne ikke gjøre mitt beste i høyspring, 200m, 100m hekk og 800m. Høyspring er hendelsen jeg pleide å gjøre det beste. Men det skjedde ikke i Jakarta. Heldigvis gjorde jeg det bra i spyd og det på en måte kompensert, ‘sa 21-årige barman tirsdag. canada goose victoria

canada goose jakke Shot put og long canada goose norge nettbutikk jump er de to canada goose jakke oslo andre hendelsene i heptathlon. canada goose jakke

canada goose salg Barman samlet 6026 canada goose norge forhandler poeng, hennes karriere best, for å vinne gullet. Hennes tidligere beste total fra de syv hendelsene var 5942. Nasjonalt rekord av 6211 står fortsatt i navnet J J Sobha siden 2004. canada goose salg

canada goose victoria parka ‘6000 poeng er stor, men canada goose billig jeg kunne ha gjort det bedre. Men jeg er glad for å ha vunnet gullet i asiatiske spill til tross for så mange skader jeg har hatt på det siste året og også i løpet av denne asiatiske spill,’ la hun til. canada goose victoria parka

Barman konkurrerte i den to dagers hendelsen med en tapet høyre kinn for å redusere smerte som oppstår av canada goose dunjakke tanninfeksjon.

canada goose jakker dame ‘Tenneproblemet oppsto to dager før konkurransen, og smerten var alvorlig. Jeg hadde en liten kneskader også som jeg har båret fra Asia-mesterskapet i Bhubaneswar i fjor. Men jeg tenkte aldri på å slippe ut av hendelsen,’ hun sa. canada goose jakker dame

canada goose herre canada goose salg ‘Subhash Sarkar Sir (hennes personlige trener) fortalte meg å fortsette, og jeg var fast bestemt på å fortsette.’ canada goose herre

På spørsmål om hvordan hun gjenopprettet etter å ha slått seg bak Kinas Qingling Wang på den første dagen av hendelsen for å vinne gullet, sa hun: ‘Ledelsen (av kineserne) var ikke mye, og så fortsetter jeg å prøve. Så gjorde jeg det bra i spyd og try this site https://www.canada-goose-jakker.com canada goose norge da ledte jeg meg.

canada goose jakke dame ‘I den siste hendelsen (800m) sa jeg til meg selv jeg vil gjøre hva hun (kineserne) gjør, og så jeg var ikke plaget om løpet, jeg ble plaget om å fullføre foran kineserne,’ sa hun. canada goose jakke dame

canada goose outlet Barman avsluttet fjerde i 800m foran Wang for å ta gullet. Hun hadde også gjort anke for å gi sine tilpassede sko til canada goose norge hennes ‘unormale’ føtter. canada goose outlet

canada goose ‘Jeg har ikke hørt noe om tilbud på den fronten, men det vil være bra hvis noen gjør det.’ canada goose

canada goose trillium I mellomtiden, Hima Das, som kom tilbake fra asiatiske spill med gull og to sølv, sa at hun var fornøyd med prestasjonen. Hun vant gull i kvinnens 4x400m-relé og sølv hver i kvinner s 400m og blandet 4x400m-relé. canada goose trillium

Hun satte to nasjonalregistre om to dager. Hun kvalifiserte seg til finalen med en nasjonal rekordtid på 51-tallet og klokket deretter 50,79 sekunder for å vinne sølv. Bahrain s Salwa Naser vant gullet i en ny spillopptakstid 50.09 sekunder.

‘Jeg ventet ikke gull på 400 meter, men vi ventet et gull i det blandede 4x400m-reléet. Til slutt vant vi et sølv (i blandet relé), men det er også ok da vi kjørte for første gang,’ sa hun.

Spurt om hun var nervøs før starten av kvinnenes 400m final som den endelige gullvinneren var den ypperste favoritt for å vinne gullet, sa 18-årige assamere: ‘Jeg visste ikke mye om henne, og jeg ville ikke vet også. Det betyr ingenting for meg. Så, jeg var canada goose importør norge ikke nervøs.

canada goose dame ‘Når jeg går ut for et løp, tenker jeg ikke på medalje, jeg tenker bare på å forbedre timingen min. Republisering eller omfordeling av PTI-innhold, inkludert ved canada goose i norge innramming eller lignende, er uttrykkelig forbudt uten skriftlig forhåndsgodkjenning canada goose dame.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*